mai 25 2022 - mai 25 2022

Târg de obiecte meșteșugărești

Târg de obiecte meșteșugărești

27 – 29 mai 2022

Centrul Naţional de Cultură a Romilor - Romano Kher, împreună cu Muzeul Național al Țăranului Român și Asociația Meșteșugarilor și Comercianților Tradiționali Rromi, organizează în București - Curtea Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 27 – 29 mai 2022, Târgul de obiecte meșteșugărești.
Pe parcursul celor 3 zile, cei mai iscusiți meştesugarii romi vor expune pentru publicul larg obiecte de artizanat proprii, costume tradiţionale rome şi vor realiza, pentru pasionații de meserii tradiționale, demonstrații de lucru. În cadrul târgului am pregătit o zonă gastronomică cu cele mai delicioase preparate.
De asemenea, vă aşteptăm să vizitaţi o expoziție de fotografii cu personalități rome, care au avut și au o contribuție la dezvoltarea societății românești. În târg va fi amenajat şi un stand cu cele mai noi titluri apărute la Editura CNCR.
Meșteșugarii vă așteaptă să-i vizitați vineri, sâmbătă și duminică în intervalul 09:00 – 19:00, iar intrarea la târg este liberă. Pentru acces, vă rugăm să folosiți intrarea din str. Monetăriei, nr. 3.
„Târgul de obiecte meșteșugărești” are ca scop principal promovarea și cunoașterea culturii, a meșteșugurilor tradiționale și a artelor rome, aducând astfel la cunoștinţa publicului larg repere importante ale culturii minorității rome.
Date
  • mai 25 2022 - mai 25 2022

Location