nov. 16 2021 - nov. 16 2021

Târgul de Carte GAUDEAMUS

Muzeul Național al Țăranului Român participă la

Târgul de Carte GAUDEAMUS

ediţia 2021 (17 - 21 noiembrie)

Muzeul Naţional al Ţăranului Român - Editura MARTOR vă aşteaptă și în această toamnă cu noutăți la Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România (17 - 21 noiembrie 2021), ediție desfășurată EXCLUSIV ONLINE.
Vizitați-ne, în această perioadă, pe site-ul organizatorilor: https://www.gaudeamus.ro/info/vizitatori/6571
Ne găsiți în catalogul participanților (la litera M) și la standul virtual: https://www.gaudeamus.ro/expozant/muzeul-national-al-taranului-roman/3661
Iubitorii de carte și prietenii muzeului pot accesa, din standul virtual, toate publicațiile apărute de-a lungul anilor sub egida Muzeului şi a Editurii Martor și pot descoperi noile noastre apariții: revista MARTOR nr. 26 / 2021, volumele „Însemne și crestături” sau „Povești în șezătoare” și „Măști” – calendarul MNȚR pentru 2022.
Dacă doriți să achiziționați o publicație online, trimiteți o comandă fermă pe adresa de e-mail carte@muzeultaranuluiroman.ro sau martor@muzeultaranuluiroman.ro  (persoană de contact: Elisabeta Timoc). Menționați în mesaj titlurile dorite și numărul de exemplare, adresa dvs. poștală completă și un număr de telefon la care puteți fi contactat.
Putem trimite cărțile prin curier, cu plata ramburs, urmând să achitați la primirea coletului contravaloarea cărților și taxele de expediție. Taxele depind de greutatea coletului și de destinație.
Dacă v-a plăcut ceva sau aveți sugestii pentru noi, așteptăm un feed-back de cititor pe adresa: martor@muzeultaranuluiroman.ro.
Date
  • nov. 16 2021 - nov. 16 2021

Location