dec. 7 2021 - dec. 7 2021

Târgul Crăciun Țărănesc

Târgul Crăciun Țărănesc

10 - 12 decembrie 2021

Piața Țărănească organizează la Muzeul Național al Țăranului Român din 10 până în 12 decembrie 2021, Târgul Crăciun Țărănesc. Accesul este prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă!
Vă aștepțăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale de post și de dulce: miere și zacuște, turtă dulce și plăcinte, brânzeturi, preparate specifice sărbătorilor, dar și preparate gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sarmale de post și de dulce, preparate calde la grătar, murături, ciuperci și legume, bulz... de toate și pe degustate cum cere tradiția la Piața Țărănească!
Meșteri și artizani din toate colțurile țării aduc cu ei cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, icoane și vitralii, obiecte din lemn și sticlă, ceramică tradițională, ii și lână împâslită, jucării și țesături.
Nu vor lipsi nici de data aceasta obiectele de colecție aduse de anticari, din lăzile de zestre ale satelor românești: ii, fote, catrințe, vâlnice, mobilier țărănesc, fețe de masă, pânză de casă, covoare. Mai puteți achiziționa bijuterii, porțelanuri, carte veche sau diverse obiecte vechi, pentru cunoscători.
Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Telefon: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Date
  • dec. 7 2021 - dec. 7 2021

Location