iul. 18 2022 - iul. 18 2022

Târg Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Târg Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

22 – 24 iulie 2022

Asociația Urban Events organizează Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, desfășurat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din București, în perioada 22 – 24 iulie 2022. Intrarea este liberă, iar accesul se face prin str. Monetăriei.
De la 10.00 dimineața până seara, în curtea muzeului vor fi: târgoveți şi artizani, meșteri şi negustori, producători cu preparate tradiționale şi podoabe, obiecte vechi şi ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
Vor fi prezenți, cu multe şi felurite obiecte tradiționale: cioplitori în lemn, țesătoare, tineri artizani, cusătorese, împletitoare etc. Pe negustorii de antichități îi veți întâlni în curtea interioară cu: țesături, mobilier țărănesc, carte veche, ceramică şi porțelanuri, obiecte specifice unei gospodării țărănești, podoabe şi felurite obiecte de artă.
Se pot târgui: brânzeturi proaspete, prăjituri de casă, turtă dulce, miere şi produse apicole, fructe și legume de sezon, sirop de cătină și palincă, limonadă și langoșe.
La fața locului, pentru pofticioși, preparatele românești la grătar și la ceaun se servesc cu lipie dâmbovițeană: sărmăluțe, frigărui, gulaș, ardei umpluți, piept de curcan, legume la grătar, mâncărică de ciuperci cu mărar și mămăliguță.
Vă așteptăm la sfârșit de săptămână în curtea MNȚR la o nouă ediție Piața Țărănească!
Organizator – Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0735 441 304
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
https://www.facebook.com/ptaraneasca  
Date
  • iul. 18 2022 - iul. 18 2022

Location