sept. 18 2023 - sept. 18 2023

Târg Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Târg Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

22 – 24 septembrie 2023, între orele 10.00 – 19.00

Vă așteptăm cu mic cu mare la târg de toamnă, într-un loc cu dichis, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă!
De vineri până duminică, de dimineață până seara târziu, producătorii aduc de toate și pentru toate gusturile: mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, brânzeturi și delicatese din carne, cozonaci și plăcinte, prăjituri și ciocolată de casă, turtă dulce și covrigi, dulcețuri, siropuri, sucuri naturale și zacuște, miere și produse apicole, ceaiuri și plante aromate de grădină, ca la o „piață țărănească‟ autentică.
Pentru cunoscători și colecționari sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară. Negustorii aduc costume populare din diverse zone etnografice, ii și vâlnice, catrințe și fețe de masă, ștergare și marame, blidare și lăzi de zestre, unelte din gospodăria țărănească, dar și bijuterii, porțelanuri și diverse obiecte de colecție.
Meșter(Esc)! pentru domniile voastre artizani cu demonstrații la fața locului și meșteri populari: bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, lână împâslită, casete pictate și decorațiuni interioare, pielărie, sticlărie și multe altele.
Vă așteptăm cu mult drag, din 22 până în 24 septembrie, la Muzeul Național al Țăranului Român!
Detalii: Corina Berariu
tel: 0744 860 082
e-mail asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/  
Date
  • sept. 18 2023 - sept. 18 2023

Location