nov. 23 2021 - nov. 23 2021

Târg de Sfântul Andrei

Târg de Sfântul Andrei

26 - 28 noiembrie 2021

Piața Țărănească vă invită de vineri, 26 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie, între orele 10.00 - 18.00 la Târgul de Sfântul Andrei. Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei și ieșirea prin bulevardul Ion Mihalache.
Evenimentul marchează sfârșitul toamnei și debutul sărbătorilor de iarnă și aduce laolaltă producători tradiționali, meșteri populari, artizani și colecționari. Meșterii și artizanii vor aduce obiecte realizate manual, cu drag și pricepere: țesături, ceramică, bijuterii, obiecte din lemn, sticlă, piele, jucării croșetate, icoane, ii. Nu lipsesc plantele de leac și lavanda, cosmeticele naturale și decorațiunile de Crăciun.
Fructe și legume de sezon, miere, polen sau păstură, dulcețuri, zacuște și murături, plăcinte fel de fel, turtă dulce, cozonaci și prăjituri de casă, baclava, sarailii, cataif, afumaturi tradiționale din Argeș, brânzeturi proaspete, vinuri, țuică de la Cuca sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le puteţi degusta. Se vor pregăti mâncăruri la fața locului, după rețete autohtone: crap prăjit cu mămăliguță și mujdei, saramură de crap, borș de pește, păstrăv și doradă la grătar, sarmale.
Negustorii și colecționarii vă așteaptă într-o lume aparte, cu obiecte vechi (cufere, mobilier țărănesc, ceramică veche țărănească, unelte gospodărești, roți de car, ii și fote, covoare și diverse țesături țărănesti din diverse zone etnografice, tablouri, bijuterii, cărți, numismatică, porțelanuri, cărți poştale, patefoane și multe altele.
Vă rugăm să purtați mască și să respectați normele de distanțare socială. Manifestați responsabilitate față de sănatatea dumneavoastră și a celorlalți și respectați condițiile de vizitare expuse în cadrul evenimentului.
Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
Date
  • nov. 23 2021 - nov. 23 2021

Location