iun. 7 2022 - iun. 7 2022

Târg de Rusalii

Târg de Rusalii

10 - 12 iunie 2022, între orele 10.00 -19.00

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 10 iunie, până duminică, 12 iunie 2022, între orele 10.00-19.00, la Târgul de Rusalii, organizat în curtea Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3.
Cu ocazia Rusaliilor, meșteri populari, producători și artizani, dar și colecționari din toate zonele țării vin la târg cu oale de Horezu și de Corund, obiecte din lemn pentru gospodărie de la Băbeni, ceramică pictată cu motive tradiționale, icoane pe lemn și pe sticlă, țesături și costume populare, covoare și podoabe tradiționale, împletituri din sfoară, jucării croșetate și din pânză, lavandă și cosmetice naturale, bijuterii, mobilier și unelte țărănești, lăzi de zestre cioplite și pictate, blidare, vâlnice, catrințe, cămăși, marame.
La târg se pot găsi: covrigi și colaci cu miere, fructe și legume proaspete, cozonaci și prăjituri de casă, gogoși calde și șuberec, turtă dulce și miere de albine, baclava și sarailii, zacuște și siropuri, suc natural de cătină, țuică de la Cuca, brânzeturi și cașcavaluri.
Bucătarii sunt pregătiți cu borș la ceaun, bulz ciobănesc, sărmăluţe în varză nouă, costiță afumată de porc cu ciuperci la grătar și multe alte bunătăți.
Vă așteptăm îmbrăcați cu straie de sărbătoare la Târgul de Rusalii, din curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român!
Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Date
  • iun. 7 2022 - iun. 7 2022

Location