mart. 15 2022 - mart. 15 2022

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

18 - 20 martie 2022, între orele 10.00 şi 18.00

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 18 martie, până duminică, 20 martie 2022, între orele 10.00 şi 18.00 la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!. Intrarea este liberă. Accesul se face prin strada Monetăriei numărul 3.
Meșteri populari și artizani din toate colțurile țării vor fi prezenți cu icoane, obiecte din lemn, țesături, ii, decorațiuni, ceramică tradițională, costume tradiționale gorjenești cu găitane de la Gornovița, bijuterii din lemn, sticlă de Murano, pietre semiprețioase, mărgele, hăinuțe și jucării pentru copii, săpunuri și cosmetice naturale, lumânări, pictură, artă sacră și multe altele.
Anticarii aduc costume populare din toate zonele țării și mobilier țărănesc, țesături, covoare, ceramică veche, porțelan, cărți, monede, mobilă, bijuterii, patefoane și diverse obiecte de colecție.
Vă așteptăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale de post și de dulce – miere și zacuște fel de fel, dulcețuri și siropuri, suc de fructe natural și plante aromatice, murături, nucă, prune uscate, fructe, turtă dulce, țuică și pălinci, dulciuri de post, cozonaci și baclavale, ciocolată de casă și doboș, griliaj, albiniță, preparate tradiționale, plăcinte poale-n brâu, brânzeturi, cașuri și cașcavele.
Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe de post sau de dulce cu mămăliguță, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, borș de pește, saramură de crap, păstrăv la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.
Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
Date
  • mart. 15 2022 - mart. 15 2022

Location