iul. 3 2023 - iul. 3 2023

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

7 – 9 iulie 2023, orele 10.00 – 19.00

Asociația Urban Events vă invită de vineri, 7 iulie, până duminică, 9 iulie 2023, între orele 10.00 – 19.00 la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizat în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român din București, strada Monetăriei numarul 3. Intrarea este liberă.
Meșteri populari și artizani din toate colțurile țării vor fi prezenți cu icoane, obiecte din lemn, țesături, ii, decorațiuni, ceramică tradițională, costume tradiționale, bijuterii din lemn, sticlă, pietre semiprețioase, mărgele, hăinuțe și jucării pentru copii, săpunuri și cosmetice naturale, ateliere de creativitate, ceramică, artă sacră, costume tradiționale, lavandă și plante de leac.
Anticarii aduc costume populare din diverse zone etnografice, vâlnice și cătrințe, mobiler țărănesc, lăzi de zestre, blidare, unelte țărănești, ceramică veche, covoare țesute în război, paftale și icoane vechi, ștergare și fețe de masă, porțelan, cărți, monede, mobilă, bijuterii, patefoane și diverse obiecte de colecție.
Vă așteptăm cu cele mai gustoase preparate tradiționale – miere și produse apicole, dulcețuri și siropuri, limonadă cu miere și ghimbir, fructe și legume de sezon, turtă dulce, kürtőskalács, țuică și pălinci, prăjituri de casă, baclavale, ciocolată de casă și gogoși, brânzeturi, cașuri și cașcavele.
Nu lipsesc preparatele gustoase pregătite la fața locului de bucătari pricepuți: sărmăluțe cu mămăliguță, fasole la ceaun cu salată de ceapă roșie, ciuperci cu brânză de burduf, bulz ciobănesc, pește și preparate la grătar, lipii și fel de fel de bunătăți.
Organizator: Asociația Urban Events
Detalii și inscrieri: Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
Date
  • iul. 3 2023 - iul. 3 2023

Location