mart. 14 2023 - mart. 14 2023

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

17 - 19 martie 2023, orele 10.00-18.00

Asociația Urban Events vă invită în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din 17 până în 19 martie 2023, la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!
Așa cum cere tradiția la Piața Tărănească, toate se iau pe degustate, iar cei mai priceputi meșteri și artizani vor fi prezenți cu obiecte felurite.
Producători din toate zonele țării vă așteaptă cu produse de post și de dulce: fructe și legume, suc de mere și aronia, dulcețuri fine, miere și produse apicole, turtă dulce și covrigi, produse lactate de pe meleaguri clujene și teleormănene, plăcinte, ciocolată de casă și dulciuri după rețete vechi, baclava, șuberek, gogoși, kürtős kalács și fel de fel de bunătăți. Terasa tradițională are meniuri la ceaun: borș de pește, papricaș de pui, sarmale de post și de frupt, ciuperci și fasole frecată, pastramă și frigărui.
Meșteșugari, artizani și tineri artiști din toată țara vor fi prezenți cu: icoane, ceramică, păpuși, lemn, bijuterie tradițională și handmade, săpunuri și cosmetice naturale, ii și straie țărănești, fețe de masă, ștergare și fel de fel de țesături, sticlă, lână împâslită, tablouri, pernuțe din lavandă, flori de primăvară, plante aromatice și trandafiri la ghiveci, pomi numai buni de plantat, decorațiuni din piele, stică și metal.
Colecționarii de antichități aduc mobilier țărănesc, obiecte din gospodaria țărănească, țesături, costume tradiționale de colecție din diferite zone etnografice, carte veche, porțelan, discuri, numismatică, tablouri, bijuterii, sfeșnice și multe și felurite alte obiecte vechi cu poveștile lor.
Vă așteptăm de vineri până duminică, între orele 10.00 si 18.00 să târguiți la Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă!
Organizator: Asociația Urban Events – Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
Facebookhttps://www.facebook.com/PiataTaraneascaRO/
Date
  • mart. 14 2023 - mart. 14 2023

Location