aug. 26 2022 - aug. 26 2022

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

2 - 4 septembrie 2022

Asociația Urban Events organizează Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din 2 până în 4 septembrie 2022. Programul este 10.00 - 19.00, iar intrarea este liberă!
Zeci de producători, meșteri populari, artizani și colecționari din toate zonele țării aduc cu ei toate cele bune ale toamnei, comori din lăzile de zestre și obiecte lucrate manual.
Aşa cum cere tradiția la Piața Tărănească, toate se iau pe degustate. Veți putea târgui fructe și legume de sezon, conserve de toamnă, miere și produse apicole, pălincă și țuică, sirop de cătină și limonadă, must proaspăt de la mustăria tradițională, brânzeturi, prajituri de casă și fel de fel de preparate gustoase, pregătite la fața locului.
Nu lipsesc colecționarii de antichități care vă vor purta cu poveștile și obicetele lor în timpuri de demult. Aduc cu ei obiecte din casele țărănești și de oraș: mobilier vechi, obiecte din gospodaria țărănească, țesături, costume vechi, carte veche, porțelan, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, alămuri, tablouri și multe altele.
Meșteșugari şi tineri artişti din toată țara vor fi prezenți cu: icoane, ceramică, păpuşi, vitralii,  lenm, cojoace şi papuci, bijuterie tradițională şi hand made, săpunuri de casă, ii şi straie țărăneşti, fețe de masă, ştergare şi fel de fel de țesături, sticlă, artă sacră, decorațiuni din piele, stică și metal, marochinărie, daruri numai potrivite pentru cei dragi.
Vă aşteptăm de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 19.00 la Târgul Piața Țărănească și Meșter(Ești)!, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român.
Organizator: Asociația Urban Events
Corina Berariu
Tel: 0744 860 082
E-mail: asociatiaurbanevents@gmail.com
https://www.facebook.com/ptaraneasca
Date
  • aug. 26 2022 - aug. 26 2022

Location