iul. 7 2023 - iul. 7 2023

PĂSTORIT 2.1. OAIA HAI-HUI

PĂSTORIT 2.1. OAIA HAI-HUI

Oaia la drum

Râul Sadului, 8-9 iulie 2023

Oaia noastră pornește la drum... Hai-hui, totuși cu o destinație precisă, căci ajungem la Râul Sadului, în județul Sibiu.
În zilele de 8-9 iulie 2023, împreună cu partenerul și gazda noastră, Asociația My Transylvania, vom organiza un eveniment informal prin care promovăm mesajul și activitățile proiectului cultural Păstorit 2.1 Oaia Hai Hui, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Prelegerile, dezbaterile și proiecțiile de filme pe care vi le propunem sunt incluse în programul alcătuit de Asociația My Transylvania pentru ediția a V-a a evenimentului de alergare submontană „Burduf Challenge”, desfășurat sub deviza „Salvăm burduful de munte împreună, prin mișcare și implicare! (#madelastana #descoperariusadului #riusadului #burdufdemunte).
Vă așteptăm să descoperiți alături de noi ce au comun creșterea oilor, ecoturismul, alergarea montană și brânza!

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

   
Date
  • iul. 7 2023 - iul. 7 2023

Location