mart. 20 2023 - mart. 20 2023

ÎMPREUNĂ. JURNAL PE SĂRITE

ÎMPREUNĂ. JURNAL PE SĂRITE

Expoziția tinerilor ucraineni și români

21 martie – 9 aprilie 2023, Sala Acvariu

Greul devine mai ușor de suportat atunci când suferința este înțeleasă și validată de o altă ființă umană. La un an de la izbucnirea unui eveniment a cărui cruzime încă este dificil de acceptat, solidaritatea este cel mai simplu lucru pe care îl putem face pentru a fi alături de ucraineni.
Împreună. Jurnal pe sărite este o expoziție despre lucrurile importante din viața tinerilor care sunt transpuse creativ în obiecte de ceramică și sticlă gravată.
Sub îndrumarea artistelor Ioana Stelea, România, și Iryna Stepanova, Ucraina, tinerii au creat lucrări ce amintesc de persoane dragi, locuri lăsate în urmă, personaje sau animale iubite și pierdute, dar și care conțin urme de speranță cu privire la un viitor mai bun.
Vernisajul expoziției Împreună. Jurnal pe sărite are loc marți, 21 martie 2023, ora 18:00, la Muzeul Național al Țăranului Român, în sala Acvariu și va putea fi vizitată până pe 9 aprilie 2023.
Intrarea este liberă.
La eveniment se vor face fotografii. În cazul în care nu ești de acord să apari în ele, transmite acest lucru organizatorului evenimentului sau fotografului la fața locului.
Date
  • mart. 20 2023 - mart. 20 2023

Location
  • Sala Acvariu