apr. 4 2022 - apr. 4 2022

COPII PENTRU COPII

COPII PENTRU COPII

7 – 12 aprilie 2022

Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, SOS Satele Copiilor România și Muzeul Național al Țăranului Român au onoarea să vă invite la expoziția - licitație caritabilă Copii pentru copii. Licitația va avea loc între 7 și 12 aprilie 2022, la sala Media.
Fondurile strânse în cadrul licitației vor fi donate copiilor proveniți din zonele de conflict din Ucraina.
Lucrările copiilor Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” vor fi expuse în sala Media a Muzeului Național al Țăranului Român între 7 și 12 aprilie 2022, perioadă în care expoziția poate fi vizitată și se pot face oferte fie pe fișele de licitație atașate fiecărui tablou, fie pe pagina de Facebook, în mesaj public sub lucrările expuse sau privat, cu precizarea lucrării licitate și a sumei oferite. Nu vor fi luate în considerare ofertele sub prețul de pornire. Lucrarea va fi câștigată de licitatorulul care a propus suma cea mai mare, fie fizic, în sala de expoziție, fie online. Banii colectați vor fi oferiți partenerului SOS Satele Copiilor România pentru sprijinul copiilor/ familiilor din Ucraina, care se află acum în grija asociației.
În ziua de 12 aprilie va avea loc evenimentul cu public al licitației, eveniment în cadrul căruia lucrările vor ajunge către licitatorii câștigători.
Partenerii proiectului Copii pentru copii sunt Asociația SOS Satele Copiilor România, Muzeul Național al Țăranului Român, Asociația Montage.
Vă puteți alătura nouă!
Date
  • apr. 4 2022 - apr. 4 2022

Location
  • Sala Media