To Virtual Tour
Whatever others may feel, we feel at home in our Museum. We feel good here, we like to look around the rooms with painted walls, full of beautiful, surprising or simply familiar objects. We feel closer to our parents and know there are stories here to share with our children. Working together everyday, we sometimes feel like a big family. Do you hesitate to believe us? Come to the Peasant Museum and see for yourself…
Târg de iarnă
Vă așteptăm, în miez de iarnă, alături de noi pentru a readuce căldura în suflete și belșugul în cămări, din 23 până în 25 ianuarie, la Târgul de iarnă Piața Țărănească și Meșter(Esti)!

Tot în locul cunoscut, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român se adună de prin toate colțurile țării târgoveți și mesteri, artiști, artizani, dar și colecționari la prima ediție din acest an a Pieței Țărănești.

Așa cum îi stă bine oricărui târg, vor fi cei mai aleși meșteri populari, dar și tineri creatori cu lucruri fine, pentru conoscătoare. Colecționarii aduc antichități țărănești și nu numai, în curtea din spate, iar târgoveții pricepuți vă îmbie cu bunătăți fel de fel: afumături și brânzeturi, plăcinte și cofeturi, cozonaci și dulcețuri fine, zacusti și muraturi, vinuri și tuici.

Pentru prima dată la Piața Țărănească : sucuri naturale de fructe din comuna Băclăuți, jud. Suceava, dulcețuri și siropuri de pe dealurile Uilei din județul Mureș.

La fața locului veți putea degusta sărmalute cu mămăligă, vin fiert, borș de peste, ciolan fiert în vin, păstrăv la gratar, pastramă și fel de fel de bunătăți.

Orarul târgului este de la 10.00 la 18.00.

Intrarea este liberă.

Organizator: Tactic Events
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: office@tacticevents.ro
 


back to main page
 
closed