Monthly Archive for December, 2009

NCRR de Sărbători

afis decembrie jpg

GOOD HOMES şi GOOD FOOD
la Târgul de Sfântul Nicolae

Duminica, 6 decembrie, ora 13.00, Good Homes vă invită la un exerciţiu de creativitate în spiritul sărbătorilor şi al unei vieţi mai ecologice.

Ziare şi reviste citite, rulmenţi, tastatura veche, banda de caseta, cutii de aluminiu, dopuri de plută sau capace, din toate acestea Good Homes şi voluntarii proiectului ecologic JunkMade vor face decoraţiuni pentru bradul de Crăciun la atelierul Good Homes din cadrul Târgului de Sfântul Nicolae de la Muzeul Ţăranului Român.

Un demers creativ JunkMade

Proiectul Junk Made, lansat de asociaţia EcoAssist şi susţinut de Good Homes, este un demers creativ ;i ecologic care demonstrează că se pot realiza obiecte decorative, unele chiar funcţionale, din orice tip de material reciclabil ce poate fi considerat gunoi.

„Din ceea ce obişnuim să numim inerţial „gunoi” se pot naşte nişte lucruri extraordinare. Este un exerciţiu de creativitate şi un pas de pornire pentru oricine vrea să înceapă o viaţă mai eco în paşi mici şi verzi, în propriile apartamente de bloc.” Ioana Hodoiu, Manager Editorial Good Homes

„În numărul de decembrie al revistei Good Homes venim cu o perspectivă nouă asupra decoraţiunilor de Crăciun: nu este nevoie să cumpăram globuri, acadele din plastic şi steluţe pentru brad de la magazin, ci le putem face chiar noi, folosind materiale reciclate, un ac de cusut şi puţină imaginaţie”, Oana Livadariu, Redactor-şef Good Homes.

Atelier Good Homes

De Moş Nicolae, cadourile de la Good Food le poţi primi în cizme doar dacă sunt impermeabile (in caz ca da pe-afara paharul de vin fiert) si mari cat o gradina zoologica (pregatim reni, vulpi si ursuleti de turta dulce). Deci te asteptam sa le ridici personal, la Muzeul Taranului Roman, pe 6 decembrie, incepand cu ora 13. Vino fara masina si infometat doar pe jumatate, ca sa poti astepta pana se racesc merele coapte, tocmai scoase din cuptor. Ne gasesti si cu ochii inchisi, trebuie doar sa te iei dupa mirosul de unt, scortisoara si nuci prajite.