Catre Tur Virtual

An nou școlar, cu aceleași ateliere de după sau în loc de școală: desen, pictură pe diverse suporturi, cusături, colaj, țesături fel de fel, povești – povești jucate, interpretate, ilustrate, animate, ceva despre muzeu și modelaj în ceară sau lut, hârtie manuală. Pentru copii de la trei ani, sigur și pentru maturi și bunici, pentru școli, grădinițe, asociații și școli (așa-numite-oficial) speciale, din București sau de oriunde.
Abordările multidisciplinare și nonformale pun în centru viața țărănească, povestea și obiectul țărănesc, aducând în experiența imediată, recentă a copilului un tip de cultură la care nu mai are acces în viața de zi cu zi.
Participarea la ateliere se face numai pe baza de înscriere și conform cu categoria de vârstă indicată în descrierea atelierului.
Prețul: 15 lei/participant. Au gratuitate beneficiarii organizațiilor nonprofit și școlilor speciale.
Unde: Muzeul Național al Țăranului Român, intrarea din str. Monetăriei nr. 3, București, sector 1.
 

Program luna octombrie:
 

Luni

10.00-11.30 Program pentru beneficiarii fundațiilor, asociațiilor și școlilor speciale

Marți

10.30-12.00 Ateliere de desen cu Ruxandra Grigorescu, pentru grupuri organizate (clase), copii de la 5 ani, cel mult 15 participanți, înscrieri la telefon 021.317.96.59.
Literatura țărănească (povești, ghicitori, legende, versuri), câte ceva despre calendarul creștin, obiceiuri, sărbători și iarăși câte ceva despre lumea satului (case, gospodărie și gospodărire, bucătărie, îmbrăcăminte și mobilier).
Aflați, discutați, inventați, desenați și scrieți, ilustrați.

13.00-14.30 Ateliere de desen cu Ruxandra Grigorescu pentru copii de la 5 ani, informații și înscrieri la telefon 021 317.96.59

Miercuri

10.30-12.00 Ateliere de colaj textil, cusături cu Ruxandra Grigorescu, pentru grupuri organizate, copii de la 5 ani, cel mult 15 participanți, înscrieri la telefon 021.317.96.59.
Colaj
Cu foarfeci, lipici, cu material textil și nu numai, faceți „imagini” plecând de la o temă (sacoșa de piață, sacul lui Moș Crăciun, Punguța cu doi bani, animale combinate etc.)
Cusături
Perna, cămașa, traista etc., cusute cu ațe colorate, cu mărgele și paiete, imprimate (cu carioci textile) sau brodate, învățând, întâi, să băgăm ața-n ac, să facem, sau nu, nod la ață, să coasem un nasture.

Joi

10.30-12.00 Cu Teatrul de umbre prin calendarul obiceiurilor tradiționale românești cu Beatrice Iordan, pentru grupuri organizate (clase) și copii de la 5 ani, cel mult 15 participanți, înscrieri la beatriceiordan@yahoo.com.
Ce vom face la acest atelier? Vom discuta un pic despre teatrul de umbre și despre originile sale, vom spune o serie de povești (patru la număr, câte o poveste la fiecare atelier) alese de coordonatorul atelierului, ne vom împărți în echipe și vom trece la confecționarea siluetelor. Atelierul se va încheia cu jocul poveștii la panoul de umbre, cu ajutorul siluetelor confecționate de copii.
La sfârșitul atelierului, copiii își vor putea lua siluetele confecționate acasă.

13.00-14.30 În câte feluri se poate spune o poveste? cu Raluca Oprea-Minoiu, pentru grupuri organizate, copii de la 7 ani, cel mult 15 participanți, înscrieri la atelieruldecreativitate@gmail.com
În câte feluri se poate spune o poveste? Prin trei gesturi? Jucând „De-a statuile vii”? Punându-ți vocea să schițeze emoții? Rescriind povestea din perspectiva unui personaj aparent oarecare?
Să spui o poveste nu-i lucru de șagă. Ai nevoie de tot corpul, de voce, de forță sau blândețe. Pentru că ești cel care-ți îndrumi personajele, le faci vii, pe ele și zecile de experiențe, întâlniri, emoții. Le iei de mână și le introduci în viața ascultătorului, creând prietenii pe viața. Atelier de crescut povestași.

Vineri

10.30-12.00 Atelierul Poveşti cu urechi cu Călin Torsan, informații și înscrieri la telefon: 021.317.96.59
(o întâlnire muzicală destinată copiilor cu vârste începând de la 10 ani)
Ne vom legăna împreună pe o creangă cântătoare, dându-ne în scrânciob la capete diferite de fluier. Eu, povestindu-vă despre ele și făcându-le să răsune. Voi, ascultând sunete și cuvinte. Adică povești...

Sâmbătă

10.00-11.20 Atelier pictură pe sticlă cu Bogdan Herăscu - la Atelierul de hârtie manuală, pentru copii de minim 6 ani, maxim 80. Atelierul este pentru 8 persoane. Înscrieri la numărul de telefon 0726.237.376
În timpul atelierelor de pictura din cadrul Atelierului de Creativitate vom învăța tradiționala tehnică a zugrăvirii pe sticlă. Cum facem asta? Cu curaj. Ne așezăm pe scaun. În stânga avem apa de băut, în dreapta apa de pictat. Sau invers. Apoi desenăm pe hârtie multe linii, curbe, puncte. Balauri sfinți babe bomboane iarbă cer lună cai frunze lapte cu cereale mici anotimpuri. Le trecem pe hârtie de calc pe care o lipim de sticlă. Întoarcem sticla pe spate și punem ce-am desenat pe geam. Pe urmă punem culori, subțire mai întâi, gros mai apoi. Terminăm lucrarea, o închidem pe spate cu carton și e bună de dat mare cu ea. Veniți pietricele și plecați munticei.

11.00-13.00 și 14.00-16.00 Croit, țesut şi cusut cu Lidia Stareş - la Nuiele, pentru copii de la vârsta de 6 ani și adulți. Înscrieri la telefon: 0722.798.284
În atelierele de cusut vom descoperi semne și însemne. Apoi le vom inventa pe ale noastre și le vom coase.
Țesutul în războiul orizontal va consta în aflarea mișcărilor elementare ale mâinilor și picioarelor ce manevrează războiul, pentru a realiza o țesătură, și vor executa un fragment de model, ca ”scoarța” cu alesătură.
La războiul vertical (gherghef cu urzeală), vom afla cum se realizează diferite forme geometrice, elemente decorative și legăturile necesare unui covor.

11.30-13.00 Atelier de modelaj în argilă și ceară cu Ovidiu Simionescu - la Atelierul de hârtie manuală, pentru copii cu vârste între 6 și 10 ani, înscrieri la telefon 0737.346.872.
Vor fi abordate o serie de tehnici : modelaj direct, realizare modele în ipsos și multiplicare cu ceara, realizare șabloane din carton și decupare din foi de ceară, decoruri pe vase din argilă, modelate liber, decoruri pe vase din ceară turnate în mulaj de ipsos. Dacă există acordul părinților, anumite piese mici se pot turna în bronz.
Subiecte: Circul, animale fantastice, compoziții cu figuri geometrice, explorarea spațiului cosmic, lumea subacvatică.
În cadrul fiecărei ședințe se vor prezenta exemple de lucru din fiecare din tehnicile abordate, lucrări de maeștri și vor avea loc discuții pe marginea lor.
La sfârșitul ședințelor, copiii vor face selecții personale dintre lucrările tuturor realizate în cadrul ședinței. Se vor face și susțineri individuale (explicații pe marginea lucrărilor).

Duminică, începând cu 21 octombrie

Ateliere de modelaj lut cu Crina Cranta, informații și înscrieri la 0727.015 825.
Ceramica este un meșteșug vechi - de la începutul timpului oamenii au modelat pământul, iar apoi l-au ars, cu ajutorul focului, pentru a-și construi recipiente, unelte, piese arhitecturale,obiecte de cult etc. În prezent, ceramica a evoluat la rang de artă. Vom explora împreună tehnicile de modelaj ale pământului și vom trezi curiozitatea în ceea ce privește arta ceramică. Copiii sub 5 ani vor lucra împreuna cu un părinte.

21 octombrie, 11.00-13.00, Atelier 1 - Înaintea roții
Vasele de ceramica sunt întâlnite în istorie cu mult înainte de invenția roții. Și totuși, cum puteau oamenii lucra vase de ceramica fără roata olarului? Haideți sa aflam!
Pentru 10 participanți de la 3 ani

28 octombrie, 11.00-13.00, Atelier 2 - Cahla
Ne pregătim de iarnă gândindu-ne la căldura sobei de la țară. Ea este placată cu cahle, care radiază căldura în casele oamenilor. Soba este un element important al casei, de aceea trebuie decorata cum se cuvine, cahlele sale nu numai ca ne încălzesc, dar pot spune și povești.
Pentru 15 participanți de la 5 ani

La cerere se va desfășura, pentru grupuri organizate, și Atelierul de hârtie manuală cu Sașa Liviu Stoianovici, înscrieri pe educatiemuzealamtr@gmail.com
Hai să înveți să faci hârtie manuală! Într-un loc cu zâmbet și liniște. Un gest ecologic și cultural care se prinde firesc în pașii copilăriei. Deșeul de hârtie se mărunțește, se îmbăiază, se toacă, se combină cu apă. Rezultă pasta de hârtie. Se scoate cu sita, se așterne pe pânză, se presează, se întinde, se usucă. Se întâmplă magia și se obține o nouă hârtie. Atelierele pot fi la nivel de începător, unde pot să participe copii începând cu vârsta de 5 ani. Părinții pot fi simpli privitori sau cursanți, cot la cot cu cei mici. Dacă există curiozitate și dorință, cursurile pot fi continuate cu incursiuni în lumea tiparului manual și a legătoriei manuale, finalizându-se cu o carte-obiect. Jocul facerii se schimbă săptămânal prin elementele care vor intra în hârtie: fire de iarbă, frunze, petale, flori, cafea, nisip, condimente, pânză de sac.
Atelier pentru maximum 15 participanți. 

Anunț de participare și Criterii de selecție pentru Târgul Mărțișorului 2019


Muzeul Național al Țăranului Român va organiza în perioada 27 februarie – 03 martie 2019, Târgul Mărțișorului. Ca și în anii trecuți, evenimentul rămâne unul de referință în peisajul târgurilor bucureștene, devenind pentru publicul larg, de-a lungul timpului, reperul urban cel mai vizibil în sărbătorirea Mărțișorului.
Punând în valoare obiectul handmade, încurajând creativitatea și inovația în sfera artistică și a meșteșugului, creatorii invitați reînnoiesc în fiecare an cu noi particularități oferta târgului, reușind să comunice de fiecare dată, prin expresivitate, imaginație, simț al umorului semnificațiile mai vechi sau mai noi ale mărțișorului.


PARTICIPARE

Participarea la târg se va face pe baza invitațiilor nominale transmise individual.
Data limită a confirmării participării este 8 februarie 2019. În limita locurilor neocupate (prin neconfirmarea participării), se va organiza o selecție a noilor înscriși, cu rezultat în jurul datei de 15 februarie.
Lista intermediară (invitații confirmați), precum și lista finală (incluzând noii admiși) vor fi publicate ca up-date al prezentului anunț. Vă rugăm să rămâneți, astfel, la curent cu noile postări despre Târg.
Comunicarea se realizează doar prin mediul online, la adresa de e-mail menționată mai jos.

SELECȚIA

Selecția va avea în vedere evaluarea contribuției aduse la ridicarea calității târgului prin participarea din ultimii ani: în ce măsură oferta participantului a devenit una recognoscibilă pentru public, o marcă de referință pentru Târgul Mărțișorului, în ce măsură meșteșugul/ manualitatea au dobândit pe parcurs valențe noi, în ce măsură creativitatea și originalitatea au determinat o creștere de la un an la altul, reinventarea și explorarea unor expresii noi de la o ediție la alta.

Selecția pentru noi participanți se va face doar dacă vor rămâne locuri libere prin neconfirmarea participării invitaților, după data de 15 februarie.
Selecţia noastră este una a unei instituţii culturale, fiind independentă în primul rând de raţiuni comerciale şi reflectînd opţiunea noastră pentru anumite categorii de produse tip mărţişor: cele care credem că se apropie din punct de vedere creativ de conceptul artistic al MNŢR, iar din punct de vedere funcţional de mărţişorul tradiţional.

Criteriile de selecție a ofertelor înscrise urmăresc ca principale instrumente de evaluare:

- creativitatea: libertatea în folosirea diferitelor materii având drept scop şi rezultat plasticitatea şi expresivitatea obiectului finit
- manualitate şi meşteşug bine înţeles şi practicat, adecvat materiilor folosite
- originalitatea și diversitatea în raport cu celelalte oferte ale participanților deja consacrați (selecția celor mai bune oferte dintre două sau mai multe care folosesc teme/ tehnici/ suporturi similare – vor fi selectate acele oferte care contribuie la ridicarea standardelor de calitate a târgului, în ansamblu)
- raportare novatoare la sensurile mărțișorului: reinterpretare creativă, originală a obiectului-mărțișor, propuneri ludice: obiecte care încearcă să reinventeze tradiţii, care lucrează cu diferitele materii novator şi cu o privire foarte proaspătă, obiecte care au ca sursă de inspiraţie arta contemporană, în diferitele ei direcţii.

Nu primim obiecte care:

- se încadrează unei matriţe unice ori unei serializări care secătuieşte de substanţă obiectul
- prezintă uniformitate şi neglijenţă a materiilor din care sunt realizate: desen, pictură, gravare, incizie prost executată, expresie kitsch sau care încearcă să reconstituie o imagine tradiţională şi eşuează printr-o pastişă nefericit pusă în practică, neînţeleasă şi, ca urmare, redau o expresie săracă, de obiect urât.
- răspund prea general unei nevoi de piaţă generalizată, în care scopul comercial primează. Ele pot fi găsite şi la magazine art-deco, la magazine cu produse tip Complex Europa, Niro, Dragonul Roşu, pe traseul Piaţa Romană - Piaţa Universităţii ori în alte magazine care comercializează suveniruri şi alte accesorii decorative (de exemplu, obiectele comercializate în mall-uri, Galerii de Fond Plastic, spații comerciale, care au deja o identitate, create pentru un anumit tip de public).

MODALITATE DE ÎNSCRIERE PENTRU NOI PARTICIPANȚI

În vederea înscrierii pentru ocuparea locurilor libere rămase în urma neconfirmării invitaților, cei care doresc să participe la târg sunt rugați să trimită o cerere de înscriere pe adresa de e-mail: educatiemuzealamtr@gmail.com, până la data limită: 15 februarie 2019.
Cererea trebuie să includă: numele participantului și date de contact, fotografii la o rezoluție cât mai bună, cu obiectele reprezentative din oferta propusă, precum și link-uri către blog/portofoliu online (dacă este cazul). După înregistrarea cererii (primirea e-mail-ului de confirmare), la jumătatea lunii februarie se va realiza selecția noilor participanți de către comisia de evaluare, rezultatul transmițându-se pe e-mail. Decizia transmisă este finală, nu se acceptă contestații.


DETALII ORGANIZATORICE

Perioadă: 27 februarie – 03 martie 2019
Orarul târgului: 10:00 – 18:00
Loc de desfășurare: curtea interioară a MNȚR, sala Acvariu, holul de intrare – Studioul Horia Bernea, Sala Foaier
Taxa de participare: 25 lei /zi (nu se admit participări de una sau două zile, ci pe toată perioada târgului)

CONTACT

Organizator: Secția Educație muzeală
Coordonator eveniment: Lila Passima
Coordonator organizare: Sașa Liviu Stoianovici

Echipa târgului: Sașa Liviu Stoianovici, Călin Torsan, Cosmin Manolache, echipa tehnică a MNȚR
Selecție: Lila Passima, Cosmin Manolache, Ruxandra Grigorescu
Comunicare: Valentina Bâcu - secția Educație muzeală, Iuliana Bălan - Biroul PR - Marketing cultural
Contact înscriere participanți vechi: educatiemuzealamtr@gmail.com, contact: Sașa Liviu Stoianovici, Călin Torsan
Contact înscriere de noi participanți: educatiemuzealamtr@gmail.com, contact: Valentina Bâcu

Tehnic: Serviciul Administrativ, coordonator: Eugen David
Finaciar: Serviciul Contabilitate, responsabil: Mihaela David
Relații cu media audio-vizuală: Iuliana Bălan / info@muzeultaranuluiroman.ro/ 021-317.96.61 (tasta 5)


Lista finală a participanților la Târgul Mărțișorului 2019


1. Abrudean Andrei - CURTEA INTERIOARĂ
2. Acasandrei Liviu - HOL FOAIER
3. Adam Silvia - CURTEA INTERIOARĂ
4. Adăscăliței Laura - CURTEA INTERIOARĂ
5. Albu Alexandra - ALEE BISERICĂ
6. Albu Nicoleta - ALEE BISERICĂ
7. Alecu Laura – SALA ACVARIU
8. Ardeleanu Alina - PASAJ
9. Andrei Elena - HOL FOAIER
10. Anghel Irina - ALEE BISERICĂ
11. Anghel Olimpia - ALEE BISERICĂ
12. Anton Mihaela - ALEE BISERICĂ
13. Apalaghiei Maricel - ALEE BISERICĂ
14. Arnăut Liliana - CURTEA INTERIOARĂ
15. ARTMYWAY – Alexandra Constantin - SALA FOAIER
16. Asociatia Firul Întors - SALA FOAIER
17. Asociația Be A Butterfly - SALA FOAIER
18. Asociația Copil Dorit - SALA FOAIER
19. Asociația Hoffnung Romania - SALA FOAIER
20. Atelier Simpluș - SALA FOAIER
21. AUTISM ROMANIA - SALA FOAIER
22. Baciu Vladimir - HOL FOAIER
23. Badea Constantin - HOL FOAIER
24. Balint Iulia - HOL FOAIER
25. Batariuc Silviu - ALEE BISERICĂ
26. Bănica-Manolescu Ana - ALEE BISERICĂ
27. Alexandra Radu - CURTEA INTERIOARĂ
28. Bărbieru Ruxandra - ALEE BISERICĂ
29. Beberechi Mihaela - HOL FOAIER
30. Becheru Cătălin - HOL FOAIER
31. Bekesi Attila - ALEE BISERICĂ
32. Belmega Laura - ALEE BISERICĂ
33. Berde Ruxandra – ALEE BISERICĂ
34. Bichir Vitalie (Mireille) - HOL FOAIER
35. Bițulescu Marijana - ALEE BISERICĂ
36. Bîrcă Oana Alice - HOL FOAIER
37. Bîzu Elena - ALEE BISERICĂ
38. Blegu Nicoleta - HOL FOAIER
39. BLUE PETAL - SALA FOAIER
40. Boeriu Andreea - ALEE BISERICĂ
41. Bondoc Vali - PASAJ
42. Brîndușoiu Maria-Alexandra - ALEE BISERICĂ
43. Bruj Maria - HOL FOAIER
44. Budeanu Rodica Mihaela - PASAJ
45. Budeş Alexandru - CURTEA INTERIOARĂ
46. Bunea Ruxandra - ALEE BISERICĂ
47. Bunescu Viorica - ACVARIU
48. Burciu Lili - CURTEA INTERIOARĂ
49. Butucariu Diana - ALEE BISERICĂ
50. Calance Mariana - ALEE BISERICĂ
51. Carusu Raluca - ALEE BISERICĂ
52. Catana Luciana - ALEE BISERICĂ
53. Călăraş Bogdan - ALEE BISERICĂ
54. Cherciu Laura - ALEE BISERICĂ
55. Cherciu Mihaela - Speranta - CURTEA INTERIOARĂ
56. Cheşcu Mihaela - PASAJ
57. Chiricuţă Ana Irina – PASAJ
58. Chiroşcă Teodora - ALEE BISERICĂ
59. Chițu-Bandu Izabela - CURTEA INTERIOARĂ
60. Cimpoca Gina Irina - PASAJ
61. Cincan Florentina Ella - PASAJ
62. Cioancă Francesca - SALA FOAIER
63. Ciobanu Cristina - ACVARIU
64. Ciocănaru Daniela - SALA FOAIER
65. Cişmaşu Cecilia - ALEE BISERICĂ
66. Clemenco Denise - ALEE BISERICĂ
67. Cojocaru Diana - SALA FOAIER
68. Coman Alina - SALA FOAIER
69. Constantin Alina - ALEE BISERICĂ
70. Cranta Crina - Cranta Crina
71. Creţu Bogdan - ALEE BISERICĂ
72. Creţu Laura - ALEE BISERICĂ
73. Crisoverghi Ana - SALA FOAIER
74. Crucianu Bogdan - ALEE BISERICĂ
75. Dache Andreea Florentina - CURTEA INTERIOARĂ
76. Damienoiu Irina - ALEE BISERICĂ
77. Dănilă Liliana - ALEE BISERICĂ
78. Design Neaoș - ACVARIU
79. Diaconescu Alexandra - ACVARIU
80. Diaconu Valentin Daniel - PASAJ
81. Dincă Radu - ALEE BISERICĂ
82. Dinică Anda - ALEE BISERICĂ
83. Dinică Emilia - SALA FOAIER
84. Dinu Dragoş - PASAJ
85. Dinu Rozina - SALA FOAIER
86. Dobre Cecilia - ALEE BISERICĂ
87. Dragomir Cristi - SALA FOAIER
88. Dragu Valeria - PASAJ
89. Drăgan Ana – ALEE BISERICĂ
90. Dulea Valentin - ALEE BISERICĂ
91. Dumitrescu Nina și Mihai - ACVARIU
92. Dumitrescu Sânziana - CURTEA INTERIOARĂ
93. Dumitriu Athena - ALEE BISERICĂ
94. Dumitru Andreea - SALA FOAIER
95. Dumitru Iulia Elena - ALEE BISERICĂ
96. Dumitru Natalia-Simina și Amalia Maria - CURTEA INTERIOARĂ
97. Ecaterina Benga - ALEE BISERICĂ
98. Enache Mădălina-Elena - ALEE BISERICĂ
99. Enache Mihaela – PASAJ
100. Eremia Adriana - CURTEA INTERIOARĂ
101. Farcaș Rodica - ALEE BISERICĂ
102. Fazakas Angela - PASAJ
103. Florescu Cătălina-Elena - ALEE BISERICĂ
104. Flueraş Mihaela - ALEE BISERICĂ
105. Fologea Silviu - CURTEA INTERIOARĂ
106. Frentiu Oana - SALA FOAIER
107. Fundația Inimă de Copil - SALA FOAIER
108. Fundaţia Trebuie! - SALA FOAIER
109. Gemănaru Brîndușa - PASAJ
110. Georgescu Raul - SALA FOAIER
111. Gherase Tudorița - SALA FOAIER
112. Gherghe Laura - ALEE BISERICĂ
113. Ghiţeanu Petre - CURTEA INTERIOARĂ
114. Giubalca Diana - ALEE BISERICĂ
115. Gorneanu Eugenia - PASAJ
116. Grigore Alina - PASAJ
117. Grigore Lavinia - PASAJ
118. Grigorescu Mihaela - CURTEA INTERIOARĂ
119. Herăscu Bogdan - ACVARIU
120. Hodorogea Elena - HOL FOAIER
121. Horoba Danci Ileana - ALEE BISERICĂ
122. Hurdubaia Cristina - CURTEA INTERIOARĂ
123. Icleanu Maria - SALA FOAIER
124. Iftimie Alexandra - PASAJ
125. Ilie Florentina - ALEE BISERICĂ
126. Ilie Suzana Nicoleta - ALEE BISERICĂ
127. Ion Cornelia Madalina - ALEE BISERICĂ
128. Ion Ioana Mădălina - ALEE BISERICĂ
129. Ionescu Bozdog Dana Brânduşa - ALEE BISERICĂ
130. Ionescu Cristina - CURTEA INTERIOARĂ
131. Ionescu-Berechet Cristina - ACVARIU
132. Istrate Dragoş - ALEE BISERICĂ
133. Ivan Iulia – ACVARIU
134. Jecu Carmen Mihaela - SALA FOAIER
135. Joined by Fire/Andreea Badragan - SALA FOAIER
136. Labancz Eliza - HOL FOAIER
137. Lazaroni Paula - ALEE BISERICĂ
138. Lăzărescu Andreea - ACVARIU
139. Lăzărescu Ştefan Daniel - CURTEA INTERIOARĂ
140. Leahu Mirela - ACVARIU
141. Leonte Alexandra - ALEE BISERICĂ
142. Lopez Alice - ALEE BISERICĂ
143. Lungu Constantin și Ionela - PASAJ
144. Lupolov Natalia - CURTEA INTERIOARĂ
145. Lupu Adina - ALEE BISERICĂ
146. Lupu Elena - ACVARIU
147. Mache Irina - CURTEA INTERIOARĂ
148. Madaras Peter - ALEE BISERICĂ
149. Magicamp - SALA FOAIER
150. Maliţa Michaela - ALEE BISERICĂ
151. Manesa-Burloiu Sorin - ALEE BISERICĂ
152. Manolescu (Dumitru) Crina - ALEE BISERICĂ
153. Manolescu Maria - SALA FOIAER
154. Marele Flavia - PASAJ
155. Margarit Miruna - PASAJ
156. Marian Viorel - PASAJ
157. Marin Daniela - CURTEA INTERIOARĂ
158. Marinescu Nicoleta- PASAJ
159. Matei Gabriel - CURTEA INTERIOARĂ
160. Matei Denisa - CURTEA INTERIOARĂ
161. Măceșanu Andra - CURTEA INTERIOARĂ
162. Micu Anișoara - SALA FOAIER
163. Mihalaş Paraschiva - HOL FOAIER
164. Mincu Ana - CURTEA INTERIOARĂ
165. Mocanu Adina Elena - CURTEA INTERIOARĂ
166. Moga Ana Maria - CURTEA INTERIOARĂ
167. Moldovan Elena - ALEE BISERICĂ
168. Moroşan Angela - PASAJ
169. Motoc Daniel - SALA FOAIER
170. Munteanu Bianca - HOL FOAIER
171. Munteanu Mihaela - HOL FOAIER
172. Muresan Laura - ALEE BISERICĂ
173. Mureşan Oana Ildiko - PASAJ
174. Neagoe Claudiu - ACVARIU
175. Neagoe Mirella – ALEE BISERICĂ
176. Nicolae Crina - CURTEA INTERIOARĂ
177. Nicsulescu Cristina - CURTEA INTERIOARĂ
178. Niculae Valeriu - CURTEA INTERIOARĂ
179. Nourescu Mona - CURTEA INTERIOARĂ
180. Oboroceanu Adriana - CURTEA INTERIOARĂ
181. Ocoleanu Lăpușneanu Alina Marina - SALA FOAIER
182. Olariu Maria - ACVARIU
183. Olariu(Bales) Iulia - CURTEA INTERIOARĂ
184. OLD WOOD WONDERLAND - SALA FOAIER
185. Onu Elisabeta - PASAJ
186. Otobicu Alina- ACVARIU
187. Panaitescu Ioana - CURTEA INTERIOARĂ
188. Parache Oana - CURTEA INTERIOARĂ
189. Paştina Maria Sânziana - SALA FOIAER
190. Pațaki Elisabeta - SALA FOIAER
191. Petcu Mariea - ALEE BISERICĂ
192. Petcu Voicu Elena-Iolanda - CURTEA INTERIOARĂ
193. Petre Ioana - ALEE BISERICĂ
194. Pietreanu Sabina - CURTEA INTERIOARĂ
195. Plugaru Daniela - PASAJ
196. Poenaru Paul - CURTEA INTERIOARĂ
197. Ponta Ana - ACVARIU
198. Popa Bogdan Adrian - HOL FOAIER
199. Popa Gabriel - CURTEA INTERIOARĂ
200. Popescu Alina - CURTEA INTERIOARĂ
201. Popescu Daniel - CURTEA INTERIOARĂ
202. Popescu Ioana Irina - SALA FOAIER
203. Poptean Florin - ALEE BISERICĂ
204. Poruțiu Diana - ALEE BISERICĂ
205. Postatny David - SALA FOAIER
206. Poszony Katarina - CURTEA INTERIOARĂ
207. Preoteasa Maria-Luisa - CURTEA INTERIOARĂ
208. Radu Cristina - ALEE BISERICĂ
209. Rădulescu Anca - CURTEA INTERIOARĂ
210. Răfăilă Laura - ALEE BISERICĂ
211. Răgușitu Daniel - CURTEA INTERIOARĂ
212. Roşiu Dorin - CURTEA INTERIOARĂ
213. Sandu Daniela - ALEE BISERICĂ
214. Sauciuc Genoveva - HOL FOAIER
215. Sălăgean (Boer) Liana - HOL FOAIER
216. Schuster Roberta – CURTEA INTERIOARĂ
217. Selyem Katalin Julia - SALA FOAIER
218. Zegrea Iustin - CURTEA INTERIOARĂ
219. Siminic Teodor - ALEE BISERICĂ
220. Simptea Laurenţiu - CURTEA INTERIOARĂ
221. Sorina Dima - SALA FOAIER
222. Spineanu Lelia - ALEE BISERICĂ
223. Sporişi Oana Alina - ALEE BISERICĂ
224. Stan Vasile și Elena - PASAJ
225. Stanciu Marius - CURTEA INTERIOARĂ
226. Stancu Daniel - ALEE BISERICĂ
227. Stoica Alexandra Ioana - CURTEA INTERIOARĂ
228. Stoica Dorina - CURTEA INTERIOARĂ
229. Stoica Oana Maria - CURTEA INTERIOARĂ
230. Stoica Smaranda - CURTEA INTERIOARĂ
231. Stoichiță Ana - PASAJ
232. Stroe Ciprian Marius - ALEE BISERICĂ
233. Szabo Edith- SALA FOAIER
234. Szallos Eszter - PASAJ
235. Székely Károly - SALA FOAIER
236. Școala de joacă - SALA FOAIER
237. Ştefan Daniel - CURTEA INTERIOARĂ
238. Takanashi Megumi - CURTEA INTERIOARĂ
239. Tănase Liviana - CURTEA INTERIOARĂ
240. Tărcatu Veronica - CURTEA INTERIOARĂ
241. Teglaş Alin - ALEE BISERICĂ
242. Teodorescu Maria - CURTEA INTERIOARĂ
243. Tinca Raluca - CURTEA INTERIOARĂ
244. Tirman Mădălina - CURTEA INTERIOARĂ
245. Toader Maria - PASAJ
246. Tölgyi Andreea și Iza Oana - CURTEA INTERIOARĂ
247. Toma Cătălina Georgiana - SALA FOAIER
248. Toşa Viviana - CURTEA INTERIOARĂ
249. Toth Ilona - CURTEA INTERIOARĂ
250. Tothazan Denisa Elena - PASAJ
251. Turcu Jinga Ruxandra - CURTEA INTERIOARĂ
252. Turdean Alina - ALEE BISERICĂ
253. Ținutul Buzăului - SALA FOAIER
254. Țurcanu Diana - ALEE BISERICĂ
255. Ţurcă Dan - CURTEA INTERIOARĂ
256. Udrea Alexandra - PASAJ
257. Ungurașu Brândușa - CURTEA INTERIOARĂ
258. Ungureanu Stefania Alina - CURTEA INTERIOARĂ
259. Untilov Cornelia - CURTEA INTERIOARĂ
260. Varga Zsuzsánna - PASAJ
261. Vasilescu Schmidt Elena - CURTEA INTERIOARĂ
262. Vieru Manuela - CURTEA INTERIOARĂ
263. Vintilă Raluca-Mihaela - ALEE BISERICĂ
264. Vișan Laura - PASAJ
265. Vîrtopeanu Iulian - CURTEA INTERIOARĂ
266. Vîrtosu Ramona (Stanca) - ALEE BISERICĂ
267. Vlădescu Alexandra - SALA FOAIER
268. Voicu Lia - ALEE BISERICĂ
269. Worldvision - SALA FOAIER
270. Zafiu Cristina - ALEE BISERICĂ
271. Zamfir Iulia - ACVARIU
272. Zegrea Delia - ALEE BISERICĂ
273. Zoltan Antoaneta - ALEE BISERICĂ
274. Elena Lupu– SALA FOAIER
275. Székely Karoly - SALA FOAIER
276. ASOCIATIA SINDROM DOWN BUCURESTI– SALA FOAIER
277. Seffer-Patka KATALIN - CURTEA INTERIOARĂ
278. Elena Bălău – CURTE INTERIOARĂ
279. Ana Popescu si / sau Ionuț Buruiana – CURTEA INTERIOARĂ
280. POPESCU CRISTINA - CURTEA INTERIOARĂ


 
înapoi la pagina principală
 
inchis